HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Korn III - Remember Who You Are

2010.07.11. 12:34 Taraj (törölt)

Erről most röviden, igaz, Davis-ék most olyan lemezt tettek le az asztalra, amiről órákig lehetne vitatkozni.

Pedig egy szóval sem mondhatjuk, hogy erre nem bírtunk felkészülni. Azt ígérték, hogy visszatekernek a régi hanzáshoz az első két album producerével, Ross Robinsonnal, és tessék, meg is kaptuk. Még valamivel többet is. Ugyanis ez lehet talán a Korn eddigi legnyersebb lemeze: kötetlenség, hangszeren matatások, durca riffek, a metronóm totális nélkülözése (ez amúgy igaz), és még sorolhatnánk. Az intró után úgy belekezdenek az Oildale-be, hogy majd beszartam. Ráadásul a basszus is csattog, mint az atom.

Tehát minden adott volt, hogy ez legyen az év visszatérése. Ennek ellenére...

...még simán lehet ez az év visszatérése, csak valami hiányérzete maradhat az embernek. Pedig itt nincs sok probléma. A csapat végre megtalálta a Head nélküli utat és újra élvezhető zenét bírnak letenni az asztalra. Azonban néha jogosan érezhetjük, hogy itt nem kellett sokat gondolkozni azokon a témákon, dallamokon. De egy szóval se mondanám azt, hogy biztonsági játékot játszottak volna.

Talán még készülni fog hozzá egy kiegészítő írás, addig is ez a 10 szám (+ intró) kap egy 8/10-est.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr622144326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása