HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Történelmet írunk - karácsonyi No 1 lett a Killing In The Name!

2009.12.21. 11:41 Taraj (törölt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elmúlt pár héten végre kiderült, hogy ha arról van szó, hogy a zene becsületét kell megmenteni, akkor ebből mekkora megmozdulás veheti kezdetét. Ez derült ki decemberben Nagy-Britanniában. Tegnap este derült ki, hogy az elmúlt héten vívott karácsonyi toplistaharc Joe McElderry 'The Climb' és a Rage Against the Machine 'Killing In The Name' c. száma között hogy ért véget. És igen: a szám, amit a kezdetekben mindössze egy párezres Facebook-community gondolt úgy, hogy elindítják az éppen aktuális, de általában a legnagyobb esélyekkel induló X Factor győztes ellen, elnyerte a karácsonyi No 1 címet. Itt most nem működött a gépezet. Legalábbis az X Factor-gépezet: elértük, hogy 2009-ben ismét az egyik legnagyobb beszédtéma legyen a RATM, ezzel megint táplálva egy apró reményt abba, hogy a banda még aktívabban fog működni.

Csodás, hogy a Simon Cowell kreálta műsor győztesét sikerült legyőzni, pedig nehéz dolog: mindig karácsony előtt derül ki a győztes neve, és ekkor gyorsan ki is adatnak vele egy kislemezt, hogy az ünnepekkor is a toppon legyenek. De most bebizonyosodott, hogy akár a legamatőrebbnek indult internetes kampány is meg tudja változtatni a legkevéséb megdönthető tényeket is. A RATM-nótát több, mint félmillió ember vásárolta meg, valamint körülbelül 50 ezres előnyt szerzett magának Joe McElderry-vel szemben. A RATM úgy fogja megköszönni a népnek a nagy hajtást, hogy jövő év elején egy ingyenes koncertet fognak adni a szigetországban.

Most tényleg mondhatjuk azt, hogy ez simán az év egyik legfontosabb történése volt. Bebizonyították, hogy mostantól nem feltétlen lesz X Factor-uralom az országban. Megtörtént a lehetetlen, hogy most más előadó nyert. Ebbe még a fogadóirodák is belerokkantak: milliós font a veszteségük. Na, véget ért ez a hosszú sztori. Boldog karácsonyt, RATM!

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr301612781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Taraj (törölt) 2009.12.21. 11:43:44

Még órákig lehetne írni arról is, hogy az egész hogy történ(hetet)t, de szerintem fölösleges.
süti beállítások módosítása