HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

"Knights of the Soundtable ride again!" - avagy újra Soundgarden!

2010.01.01. 18:46 Taraj (törölt)

Máris megkaptuk az év hírét. A fenti mondatot maga az együttes frontembere, Chris Cornell követte el Twitterén. Amúgy marhavicces egy dolog lesz, mert az egykori Nirvana basszera, Krist Novoselic előző héten frankón azt állította, hogy a tény, miszerint a Soundgarden újra összeállna, egy nagy kamu. Ugyanakkor a banda kréme Cornell kivételével tavaly márciusban jammelt egy nagyot Tom Morelloval (kellene egy Tom Morello-számláló a blogra, nagyon soksir felmerül a neve...) és Tad Doyle énekessel. Most talán végre igazat beszél Chris Cornell, és a legendás banda 12 év után újra összeáll. Amúgy az égadtavilágon semmi egyéb információ nincs az egészről, de tényleg úgy látszik, hogy ebből lesz valami. Nincs Cornellnek se Audioslave, se Temple of the Dog (bár idén volt egy egyalkalmas visszatérésük), és a szólókarrier se megy úgy, ahogy kellene. Tehát gyorsan túlestünk 2010 első visszatérésén. Ahogy Chris Cornell mondá Twitteren és honlapon:

"The 12 year break is over & school is back in session. Sign up now. Knights of the Soundtable ride again!"

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr391637678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása