HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Puddle of Mudd - Volume 4: Songs in the Key of Love & Hate

2009.12.20. 18:11 Taraj (törölt)

Egy fájdalmas rövid lemez az egyik legjobb egyslágeres bandától.

Mindössze 35 perc grunge. Ezért rövid szerintem a lemez. Ez 10 számot foglal magába, summasummarum, ööö, stúdiótakarító neve kell? Na, szóval, én ilyen adatokról nem szoktam írni, de most bevallom, valamivel muszáj megtöltenem a helyet, mert nem sok mindent tudok összehozni arról az együttesről, aminek a zenéjével amúgy nincsen az égvilágon semmi probléma sem. Miért is lenne? A 'She Hates Me'-vel bizonyították egy pár éve, hogy hatalmas rockerek, de bevallom, másra nem emlékszek. Most mérgesek lehetnek a fanok, hogy "dehát ezelőtt volt 3 album, és nem lehet csak ennyivel letudni a bandát", stb. De egy fan mindent tud, nem? Így nem ér, nem fair!

Mi mindent tud ez a lemez? Persze azon kívül, hogy 700 megát meg 52x-os speedet. Kérem szépen, vissza tud játszani egy olyan zenét, amire nem mondanád, azt, hogy "már hallottam ezer helyen", de valahogy nem is lelkesedsz érte. Nem lehet belekötni, mert élvezhető mainstream-szagú rock muzsika, de valahogy nem kötne le annyira, hogy 3-nál többször meghallgasd, mert ez megint csak egy mainstream-szagú rock muzsika, ami már megint jellegtelen, amiről már megint nem tudnék semmit se kiemenli, de a zene maga nem szar. Ha meghallod egy számnak az elejét, akkor meg is állíthatod és improvizálhatsz valamit szájgitárral (?), sokat nem fogsz tévedni. Ennyibe tudtam összefoglalni az új PoM albumot, sajnálom. Talán 6/10-et megérdemel.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr191611362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása