HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Új Radiohead-single, EP helyett

2009.08.17. 19:22 Taraj (törölt)

A Thom Yorke vezette falka nyilvánossá tette az új single-t, noha ma egy új EP-t vártunk...

Az új dal a These Are My Twisted Words névre hallgat, és ma került fel a Dead Air Space-re. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha nem történt meg volna annak a feltételezésnek az elterjedése, hogy augusztus 17-én egy új EP fog megjelenni, minek címe Wall Of Ice... lett volna. Ez amiatt volt, mert nemrég Yorke azt mondta, hogy nem akarnak többet nagylemezeket kiadni. De végül is csak egy számot kaptunk, ami amúgy se új senkinek sem (csak nekem), mert már előző héten feltöltötték torrent oldalakra.

Tehát az élet szép, és minden úgy működik, ahogy annak lennie kell. De én úgy gondolom, hogy a NIN mellett a Radiohead lenne az a banda, aminek számait illegálisa beszerezni manapság faszság. Mert ők is próbálnak mindent ingyen adni, ahogy ezt anno a P2P-nél eltervezték. Ehelyett még ilyenkor is gonoszkodnak. És fogadjunk, hogy tényleg van valami kisalbum, csak nem adják ki, helyette hivatalosan kiadnak egy single-t, ami már rég elterjedt. Azért ez is valami... mi meg szégyelljük magunkat (- mondta EE.one, és elindult Maximum The Hormone discography-t tölteni... xD).

Majd én is meghallgatom, és írnék is róla.

szerkesztés: Tudjátok mi jutott eszembe? Köztudott (ehh...), hogy a Radiohead már szerződést bontott kiadójával, azzal a köcsög EMI-vel. Nos, utána adták ki az In Rainbowst-t (igaz, a fizikai formátumot az XL adta ki), meg ezt. Ezeket már tölthetem úgy, ahogy akarom, nem? Mert elvileg a lemezkiadó kizárolagos joga nincsen meg, mert gyakorlatilag most már nincs kiadó. Persze így a régi nótákat nem lehetne letölteni. Na mindegy, ennek úgysincs értelme.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr451315937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása