HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Oasis Over

2009.08.30. 17:20 Taraj (törölt)

Tegnapelőtt volt az Oasis történetének talán utolsó koncert előtti bemelegítése...

Párizs körzetében. Rock-en-Seine fesztivál. Itt verekedett össze Liam és Noel Gallagher (képen) a backstage-en úgy, hogy összetört egy gitár és egy legendás banda összetartó váza is. Ugyanis emiatt a fellépést lefújták, Noel pedig bejelentette az Oasis honlapon azt, hogy:

"Kisebb bánattal, de annál nagyobb megkönnyebültséggel közlöm veletek, hogy kiléptem az Oasis-ből. Mindenki azt mond majd, amit akar, de én egyszerűen csak soha az élteben nem akarok Liam-mel dolgozni."

A menedzserük fújta le a koncertet pár perccel a kezdés előtt, valamint az egész európai turnénak lőttek. A netes bejelentés következtében pedig még azt is bejelentette, hogy az együttes megszűnt létezni, igaz, hivatalos feloszlás híre még nem jelent meg sehol sem.

Hogy mit gondolok az egészről?

A Gallagher-tesók mindig is úgy viselkedtek, mint az óvodások. Rendkívül gyűlölték egymást, sőt, többször is fel akartak oszlani, de ott volt mindig az a minimális testvéri kapocs, amit Peggy Gallagher anyuka is elmondott egy ma megjelent riportban. Azt mondta, hogy mindig is imádták egymást a gyerekei, csak különbözőek voltak. Most is szerinte kimerültek így a turné végére és szentül hiszi, hogy majd újra együtt fognak zenélni. Már többször is túltárgyalták az efféle bunyók miatt köztük felröppent ellentéteket. Az édesanya szerint most is így lesz. Hát mit mondjak? Szerintem is. Gyerekes...

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr621348833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása