HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Készen vannak?

2010.01.07. 20:35 Taraj (törölt)

Egy csapásra két bandáról is lerántjuk a leplet. Ők talán már befejezték várva várt lemezeik munkálatait...

Korn

Davis és Fieldy a Revolver magazinnal beszélt, és valljuk be, eléggé meggyőző dolgokról regéltek. Azt mondják, hogy a kilnecedik album egy igazi visszatérés lesz a régi gyökerekhez, noha Head és Silveria továbbra se hajlandók visszahúzni a bandába. A producer Ross Robinson, ő a kezdeteknél felügyelte a Korn munkásságát. Annyira alap ez a lemez, hogy Davis nem daraokban énekelte fel a számokat: minden számot teljes egészében. Ráadásul még érzelmileg is befolyásolta a lemez... Fieldy meg különösen örül, mert ez az új lemez szerinte igazán funkys, dallamos, ugyanakkor keményed odabaszós lett. "It's everything man. It's Korn" - ahogy mondá. Most mixelik az anyagot, és a megjelenés júniusra esik. Igazi cím még mindig nincs. Korn III marad?

Hole

Courtney Love őcsúnyasága ugyan nem jelentette be konkrétan, hogy az album kész, de egyes források már ezt csiripelik. Idén végül csak bejelentették a Hole, mint olyan tényleges visszatérését, igaz, Love-on kívül egy eredeti tag se játszik. Jövő hónapban elkezdik a turnézást is, sőt, még hivatalos honlap is készült (nem linkelem, nem érdemes...). Természetesen hivatalos megjelenési időpont nincs, tehát joggal gondolhatjuk megint, hogy ez egy k.i.b.a.s.z.á.s. Majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr341655129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása