HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Dj Hero - Ha túl sok a pénzed

2009.07.05. 12:10 Taraj (törölt)

Mindenki ismerheti a Guitar Hero szériát, vagy legalább ennek ingyenes változatát, a Frets On Fire-t, aminek lényege, hogy bebionyítsuk: hiába van valakinek Gibson Explorer-e, a legjobb hangot egy műanyag fröccsentett szarból tudjuk kihozni, főleg ha keményen tudjuk csapkodni az 5 gomb valamelyikét.

A cucc persze világsiker lett. Ezután kaptunk hozzá műanyag dobot, meg egy mikrofont, ígyhát kezdetét vehette a vitruális jammelés, ezzel mégjobban elvéve a teret a kreatív gyerekek elől. Végül pedig rámjöttek, hogy nem csak a rockréteget kell megcélozni, mert nyílván többmillióan megvetik ezt a borzalmas műfajt. Az elektronikus zene rajongói is megkapják a lehetőséget, hogy véletlenül se ők generáljanak egy hangot se.

Mert évvégén jön az új világsiker az Activision-től, a DJ Hero. Kapunk egy műanyag tányért, rajta 3 színes bizbasszal, és ha ritmusra vered szét, akkor a zene hangosabban fog szólni. Fantasztikus. És még az ára is kedvező, cirka 40 000 HUF. Nagyon jó. Én annak a híve vagyok, hogy ha már egyszer elektronikus zene, akkor legalább legyen ez az egyetlen dolog, amit nem számítógéppel kell megcsináltatni. Legyen már mindenki kreatív, emberek! Szerencsére nem tuctuc számokat kapunk, hanem Jay-Z-t, Eminemet, stb.

És bocs, hogy nincs kép, vacakszik a rendszer. szerk: az infót a Gamestarról szedtem, ahol nyílván már nagyon várják a játékot ^^

Szólj hozzá!

Címkék: hír kocka

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr341227669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása