HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Ez így egy kicsit undorító - A Michael Jackson-utóhatás

2009.07.06. 13:10 Taraj (törölt)

Lassan már két hete hallott (RIP). Ezek után nem ezt érdemelte. Ez kétértelmű mondat: ezerrel dolgozott, hogy visszatérjen; azért ilyen szintű hasznot húzni belőle gusztustalan. Szubjektív káromkodás következik.

Először is, a napokban már meg is jelent a "nagy" könyv, biztosan nagyon igényes lehet, ha az kellett a megjelenéshez, hogy Jacko meghaljon. A másik pedig az elmúlt napokban leforgó "Ki mehet a szertartásra?"-mizéria. Valószínűleg mindenki néz TV-t, és mindenki hallhatta, hogy cirka másfélmillióan akarják gyászolni, aminek a 99,999%-a nyílván borzalmasan fontos ember lehetett Michael számára. Na ennyien nem mehetnek, ezért... SORSOLTAK! Anyátokat! Ebből is ekkora show-t csinálni. A szertartáshoz a pap kell meg a család. Ennyi. Most kit izgat, hogy Jóskapista nagyon meghatódott azon, hogy ő is sirathatja a család mellett azt az embert, aki nyílván sztár volt? De a halála ne legyen már ennyire nyílt téma bárki számára. Nyugodtan gyászolja mindenki, de ne üssék bele a dolgukat azokba a dolgokba, amik már kizárólag a család számára létfontosságúak. Remélem, eljutott hozzátok a lényeg.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr421229674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása