HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Linkin Park-szösszenetek

2009.07.19. 16:48 Taraj (törölt)

Mostanában rengeteget hallani róluk, ennek meg is vannak az okai. Íme: 

1. Legfontosabb: új album. Kihagytak majd' egy évet koncertek szempontjából, csak azért, hogy dolgozhassanak azon a lemezen, ami Shinoda (középen) szeritűnt megint nem szokványos megújulás lesz, amely mindenkit meg fog döbbenteni. Ezt elhiszem, hiszen a M2M is megdöbbentett, igaz, negatívan. Az is lényeges, hogy a csodaproducer újra Rick Rubin lesz, akinek a nevéhez fűződik még minden idők legrosszabbul szóló rockalbuma (Metallica: Death Megnatic).

2. Ma újra koncerteznek. Tehát ma kezdődik a rendes turné Isztambulban. Kiderül az új tracklist, és az is, hogy a koncertek vajon még mindig életképesek-e. Ugyanis ahogy romlott zeneileg az LP, a koncertek még odab@szósabbak lettek. De még ma is? Majd linkelek koncertfelvételt, mármint ha lesz elfogadható minőségű.

3. Dead By Sunrise. Ez az a side-project, aminek a vezére Chester Bennington (Shinodatól balra, napszemcsiben). Még egy számot se hallottam tőlük, de képeket már láttam, és nos... már értem, hogy Chester miért lett mégnyálabb. Na, az a lényeg, hogy lesz albumuk szeptemberben, de ez így volt tavaly is, igaz, most már van borító is (oldalt). Tudtok valamit róluk? Írjátok már meg kommentben, pls!

Biztos van még több izgalmas dolog is róluk, de ennyi még sok is. Mai nap folyamán még esetleg egy kis DBS, mert engem is érdekel egy pöppet. Stay on tune, fuckers!

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr371254901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása