HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Papa Roach - Metamorphosis

2009.07.20. 15:00 Taraj (törölt)

Nagy csöndességben jelent meg még márciusban. Nem csoda.

Hiszen ez egy divatzene, csak régen még voltak jobb pillanatok is, mint a Getting Away With Murder, meg a Between Angels and Insects. Amúgy nem a kritikai siker náluk a lényeg. Legalább régen próbáltak ez ellen tenni. De itt már nincs menekvés, és a wiki szerint ez egy hard rock korong. Rossz vicc. Ez inkább egy hard klisétenger. De mivel nem voltak elvárásaim az albummal kapcsolatban, ezért nem is panaszkodom. Egyszerűen nem jó. A Hollywood Whore egyértelműen a legrosszabb Roach-sláger, de ez van. Az egész már ott rossz, hogy a gitár zúz ezerrel és Jacoby undorítóan énekel mellé. Régen jobb volt... Egyetlen pluszpont a lemez végefele, ott már talán egy picit jobb számokat találtam. Az Into The Light szólója meg váratlanul jó. Ettől függetlenül nem ajánlom, csak nagyon megrögzött Papa Roach rajongóknak, de nem a durvább fajtájának. Elértünk ide is, az egyik (viszonylag) kedvelt divatrock bandámnak 4/10-et fogok adni. Sajna ípenhogy nem 5 pont. Pedig bevallom, a lemez gyökereiben néha megtalálható a recept egy átlag Roach-sorlemezhez, de annyira nem fedezték ezt fel, és inkább próbáltak divatosan morcásabbak lenni., hogy ez már szomorú. Kár. Ettől függetlenül tessék hallgatni régi Papa Roach-ot, mert az ennél sokkal, de sokkal jobb! Ez csak egyszer-szenvedősen-végighallgatós. És a borító is béna.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr191256709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása