HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Brian Johnson befejezné?

2009.07.25. 15:29 Taraj (törölt)

Eljött a nap, amikor Brian Johnson, az AC/DC énekese már a nyudíjba menetelt fontolgatja.

"Még a turné végéről beszélgettünk, amikor azt mondtam 'még egy fellépés májusban és részemről ennyi'. A többiek viszont teljesen meghökkentek ezen és már a következő évről beszélgettek. Ezen teljesen meglepődtem, és azt kérdeztem, hogy milyen jövő év? Befejezem a turnét Japánban és nagyon fáradt leszek addigra. Erre ők mondták, hogy kaptunk egy pár ajánlatot fesztiváloktól..." - mondta a Classic Rock nevű magazinnak Brian.

No ilyeneket is mondott, hogy ő az öregróka a "regiment"-ben, és ez igaz is, mert már a 61-edik évében jár. Hozzá kell tenni, most nem kellene szégyellnie a korát, hiszen olyanokat mondott, hogy nem akarja ezzel szomorítani a rajongókat, hogy milyen öreg, és nem akarja azt a fanoktól, hogy ránézzenek és ezt mondják:

'Oh, poor old f--ker, the band's carrying him!' - "Ohh, szegény öreg balf***, a banda vonszolja őt!" - mit mondjak, nem egy stabil lélek, az biztos...

A lényeg, hogy a bandát viszont egyáltalán nem utálja, és egyszerűen imád velük lenni. A turnét meg hát nem illene lefújni, főleg, hogy 2010 elején hazai pályán, Ausztrálián lépnek fel.

forrás: ultimate-guitar.com - igen, most ezt is jelölöm, mert fordítanom kellett ^^ Amúgy mostantól számítsatok ilyenekre. Ja, és ha egy pöppet pontatlannak találjátok a fordításom, akkor nézzétek el nekem. Bár ahogy nézem, ez nagyjából OK.

1 komment

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr211267815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bassface 2009.07.30. 18:42:19

ááá, befejezné az öreeg?:OO:S
nem hiszem hogy komolyan gondolta, vagy nemtom, de nem lenne jó
süti beállítások módosítása