HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Sorozatzenék IV.

2009.07.26. 19:10 Taraj (törölt)

Ma egy picit rendkívüli lesz a rovat, mert harminc főcímzenét mutatok be. Vagy csak egyet?

Little Boxes

(Weeds/"Nancy ül a füben" v. "Spangli")

Több dolgot is megmagyarázok. Először is, azért két cím, mert máshogy fordították az HBO-n és a Cool-on is. Aztán: hiába a szép külső, a fotelben ülö Nancy egy marihuána-díler, és az ő életét mutatja be egy gyönyörű kis utcában.

És a lényeg: nem írtam szerzőt. Az eredeti szerző 1961-ben adta ki a számot. Egy hölgy volt az, ún. Malvina Reynolds. Na, az első évadban még végig az ő száma ment, onnastól kezdve pedig mindig más előadókat kértek meg, hogy dolgozzák fel a számot. Így született rockosabb, lágyabb, hiphopposabb, orosz, szóval volt itt minden. Szerintem nagyon kreatív ötlet, belátjátok majd ti is. Itt az előadók listája, ha kíváncsi vagy rá.

Itt pedig beszúrok néhány számot: az eredeti (teljes verzió), a többi pedig a főcím kedvéért vágott szám. Individuals, Persephone's Bees, Linkin Park, Rise Against, Billy Bob Thornton... A lista végtelen, youtube-on van azonban Little Boxes-playlist.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozatzenék

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr251269672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása