HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Ez történt novemberben

2009.12.04. 20:10 Taraj (törölt)

Ne higyjétek azt, hogy csak ittam a blogszünet alatt: nagyvonalakban kísértem szememmel és fülemmel november rockzenei momentumait. De tényleg csak nagyvonalakban.

-Bejelentette visszatérését a Red Hot Chili Peppers (képen) 2007-es hiatusából. Már stúdióznak. Koncertek és lemez 2010-ben.

-A 30 Seconds To Mars is visszatért. Új lemez decemberben.

-Ronnie James Dionál gyomorrákot diagnosztizáltak.

-A Stone Sour 2010 elején stúdiózik.

-Ugyanakkor a Fall Out Boy ebben a hónapban vonult hiatusba.

-Körülbelül ez mondható el a Bloc Party-ról is... hiatus.

-A SOAD három tagja, Daron Malakian, John Dolmayan és Shavo Odadijan, egy párszámos fellépést tartottak a Roxy-ban. Serj Tankian nem volt ott (offline.hu szerint igen...).

-Elvették az országos sugárzású frekvenciát a 2 nagy magyar rádióadótól, a Danubiustól és a Slágertől. Helyettük a Neo FM és a Class FM kapott helyet. A 2 régi adó a neten továbbra is hallható.

-Tovább fog működni az Oasis, persze már csak egy alapítótaggal. Talán marad a név is (de talán ez a hír már volt...)

-Koncertezett Budapesten az Alice In Chains, valamint volt Deák Bill Gyula jubileumi koncert is.

-Hamár koncertek: Sebastian Bach, a Skid Row egykori énekese december idusán (15-én) fog koncertet adni Budapesten a Dieselben.

-Bejelentették az idei Grammy rockzenei jlelöltjeit. Díjra számíthat többek között a Metallica, a Green Day, a Megadeth, a Slayer, a Linkin Park, az AC/DC, stb.

-Az Opeth miniturnézik 20. születésnapja alkalmából.

-HIM lemez február 5-én.

-Mégegy stúdióhír: a Soulfly is elkezdett dolgozni az új lemezen november elején. Max Cavalera mester rövidebb és zúzósabb dalokat ígér, kevesebb világzenével.

-Pletykák merültek fel azzal kapcsolatban, hogy az Aerosmith elküldené Steven Tyler-t, mert drogfüggő. Joe Perry már helyesnek vélte ezt a megoldást, amikor Tyler kijelentette, hogy nem hagyja el a bandát. De az Aerosmith még mindig vár...

-Fred Durst elhintette az új Limp Bizkit album nevét: "Gold Cobra'. Gáz, ugye?

-Novemberi lemezmegjelenések (természetesen a teljesség igénye nélkül):

Szerintem ezek a legfontosabb történések. Persze még történt sok más dolog is, de ennyi információval talán vissza lehet rázódni az életbe. =D

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr371573184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása