HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Amikor Magyarország VÁÁÁJ-lázban égett

2010.01.02. 13:29 Taraj (törölt)

Neeem, nem arról fogok vitát nyitni, hogy miért jobb vajjal megkenni a tepsit és úgy sütni, ehhez én marhára nem is értek. A legegyszerűbb előfagyasztott művackokat is imádom koromfeketére égetni. Az én konyhaművészetem a melegszendvics-készítésig terjed, de ez nekem bőven elég.

Amiről én most igazán szeretnék hosszú sorokat regélni, az nem más lenne, mint a Megasztár negyedik szériájának talán legjobb ingyenreklámja, a legnagyobb internetakciója. Igaz, véletlenül se szánták "websikernek" azt a produkciót, amiről a nagyobb fanok már biztosan tudják, hogy tulajdonképpen mi. Jöjjön az, amit még talán Fenyő Miki is kellőképpen nagy WTF-fel volt képes felfogni, a Megasztár 4. beszarásfaktorának lényeges tényezője, az ember, aki nem ismer lehetetlent. Dobpergés...

Veres László - This Times for Real (Ill Nino "cover")

Előre szólok, hogy nem akarok senkit se megsérteni. Nehéz lesz... mert ennél a produkciónál én úgy voltam, hogy kész. Ennél mélyebbre nagyon nehéz süllyedni. Az emberi butaság netovábbja. A degeneráció csúcsratörésének újabb bizonyítéka. Úgymond "kiégett a viccrelém" (by Eric Cartman). Aki nem tudná, ez a szám nem más, mint a This Times for Real, a kevésbé ismert, de legalább tisztelt amerikai latin-metál banda talán legnagyobb slágere. Nagyon fasza numetált játszanak a srácok, én bevallom, imádom ezt az együttest. Na, legalább tudjuk, hogy más is szereti... :D

Voltak már sokkal cikibb momentumok a Megasztár történelmében, de ez, ez valahogy már túlságosan fájt. Rendben, ne fikázzuk a srácot, végülis biztos meghallgatták otthon egy csomóan, és azt mondták, hogy "igen, neked ott a helyed, tuti esélyes vagy", és ettől önjelölt szabókornél barátunk ("Corey Taylor") hatalmas bátorságot érzett szívében, kiállt Mester Tomiék elé, és nyomta a metált /,,/!

Ne vegyük ilyen komolyan a dolgot, nevettünk egyet és az élet ment tovább. Legalábbis a real-life. Ugyanis mint tudjuk, az internet egyszerűen zseniális, mert az élet krémjét tízmilliószor átélheted újra meg újra. És a fenti példa bizonyítja: ez így is van! Az anyag tévében van leadása után először egy csomó hülye állat felment Youtube-ra, rákerestek az eredeti szám klipjére, és mit kommenteltek? Hát azt hogy "VÁÁÁJ", mi mást? Százezresekkel megugrott a nézettség (azóta a videót talán törölték, kár), és özömlöttek a magyar emberek. De komolyan, tele volt "VÁÁÁJ"-jal az egész. Még egy angol srác is megjegyezte, hogy "I can't understand what you say", vagy valami hasonló. Nagyon röhögséges volt.

Aztán persze az ország-világ szeme előtt leadott kis részlet is felkerült a videómegosztóra, és százezrek nézték meg a legendát. Így történt az, hogy Veres László, debreceni állampolgár lett a Megasztár 4 legnagyobb győztese, az igazi megasztár.

Amúgy mi lesz a Megasztár 5 sorsa? Ugyanis az RTL, mint tudjuk, hamarosan indítja a világuralomra törő X Factort, ami valószínüleg nézettségben pofonvágja a TV2-t. Hamarosan jönnek a TV2 végnapjai? Nem elképzelhetetlen. Alig viszik a nézettséget 1 millió fölé, és még szar is. Adják másnak a jogokat!

Szólj hozzá!

Címkék: eszmefuttatás

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr171639223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása