HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Hírmorzsák

2010.01.19. 16:47 Taraj (törölt)

- Meg lett interjúvolva a "The Globe and Mail" által az Aerosmith jövőjéről Joe Perry, aki nem mondott sok újat: továbbra is keresnek valakit Steven Tyler helyére, az ideál egy olyan ember lehetne, akit könnyen felismernek a rajongók. Szerintem Tyler nélkül nemigen lesz Aerosmith, de ők tudják...

- Paul McCartney fontosank tartotta, hogy közölje velünk: "Paul McCartney was nearly the bass player in Them Crooked Vultures." Merthogy a tavalyi Grammy-díj után Dave Grohl és az öreg együtt vacsorázott, és ekkor kotyogta el Dave, hogy készülget a supergroup. Megkérdezte McCartney, hogy ki a basszer, erre Dave közölte, hogy már tervezik John Paul Jones bevételét. Tehát teljesen felesleges hír, ugye?

- A Soundgarden lehet, hogy fel fog lépni az angol Sonisphere fesztiválon Knebworth-ban? Mindenesetre Chris Cornell már tárgyal a szervezőkkel. Tudjátok, az év első napjaiban jelentette be Cornell, hogy visszatér régi nagy grunge-bandája.

- Japán 1-2 héttel hamarabb megkapja Slash közelgő szólólemezét, a Slash & Friends-et, tehát az amerikai időpont április 6. helyett már március 24-én lesz kézzel fogható kiadvány. Jee.

Szólj hozzá!

Címkék: hír

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr741685059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása