HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Miért van manapság kevesebb kritika?

2010.01.26. 19:46 Taraj (törölt)

Aki esetleg emiatt panaszkodna, annak itt van egy lista:

  1. Hosszú és fáradtságos munka kijönni egy átlagos hosszúságú, igényesen kidolgozott kritikával. És valljuk be őszintén: már kezdem unni ezt az igénytelen stílust. Legyen szókimondás, de nem akarok átmenni bunkó stílusba (amúgy de, bazmeg).
  2. Nem azt mondom, hogy most nincsenek új albumok, csak én mostanság olyan sok időt pazaroltam szar lemezekre, hogy őrület. Inkább tényleg csak arról akarok írni, amire egyébként is kíváncsi vagyok. Tudom, önző dolog, de az én blogom.
  3. Idő is kevés van mostanság, fölöslegesebbnél fölöslegesebb dolgok miatt (pl. zenélés, tanulás, kondi).
  4. -14 fok volt tegnap reggel... nyomós indok, ugye?

Hogy mire akarok kilyukadni? Arra, hogy mától ezt a blogot nem kifejezetten azért szeretném fenntartani, hogy rendszerességgel írjak az újabbnál újabb megjelenésekről. Persze ideböfögöm mindig a fontosabb megjelenéseket, de hogy most ezeket meg is hallgassam, pedig engem kifejezetten hidegen hagynak... higyjétek el, nem kellemes dolog. Egyezzünk meg abban, hogy mostantól áttérek az "élménytúra" módszerre. Nem (csak) retrózás, mert perze ide tartozhat az is, ami manapság jelenik meg.

Mindig is lesz egy kis szakmai ártalom a MusiX-on, de nem kell úgy kezelni a MusiX-ot, mint egy hivatalos kritikus oldal. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól csak jó lemezek lesznek kritizálva. Ez alatt azt értem, hogy azok a lemezek, amelyek engem érdekelnek. Biztos lesz egy pár kivétel is (pl. Scorpions utolsó lemeze engem hidegen hagy, de meg fogom hallgatni). Remélem, hogy eljutott hozzátok a lényeg. Nem egészen biztos, hogy ezt most betonszilárdan be is fogom tartani, de a szándék megvan.

Ez akár a hírekre is vonatkozhat, vagy bármire. Majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: bejelentés

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr461704658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása