HTML

MusiX

Kritikák, hírek és még sok-sok nyalánkság EE.one billentyűzete jóvoltából.

Twitter

Utolsó kommentek

  • Polski gyerek: Hello írtam egy e-mail-t neked melyben egy kritika van (2010.10.01. 19:07) Ők lennének a legjobb fellépők?
  • Taraj (törölt): Lassan szülinap... (2010.06.25. 12:10) Kezdjük el!
  • sMMileteardrop: @OmegA404 (törölt): mien luzer? meg milyen balfék? nézdmár hogy ö bármilyen a külsőja megtudja ál... (2010.06.17. 13:41) Kirúgták Mansont
  • lótlanhuszár: ez egy szar, de hallgasd meg az első albumukat, mielött teljesen elítélnéd őket (2010.06.05. 13:11) Mudvayne - Mudvayne
  • Taraj (törölt): Estig összeszedem a gondolatokat... fúúh. (2010.05.15. 14:05) 2 nappal Metallica előtt!
  • Utolsó 20

Kell, kell, kell, KELL, KELLKELLKELL - Apple iPad

2010.01.27. 20:22 Taraj (törölt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehhez nem kell sok kommentárt fűzni... Valószínűleg az Apple eddigi legnagyobb dobása lesz a ma - sőt, egy órája - bejelentett és prezentált Apple iPad, a cég ultraodabax... nem is tudom... atombombája? Steve Jobs bazisok mindent elmondott az Apple "Latest Creation" rendezvényen, ezeket én most szavakba se tudom önteni. Főleg amiatt, mert mutatott Jobs egy FPS-játékot rajta (képek ott vannak a kékbetűs szó után...). Hát mit mondjak róla: welcome to the real apple! Most így hirtelen annyira megtetszett az egész... Az Apple összes előnye és hátránya egy tablet-en? Sőt, ÉRINTŐKÉPERNYŐ? Emberek, ha nekem lesz egyszer egy ilyenem... felhagyok a valós életemmel és beletranszformálom magam.

Az Engadget egészen frissen szállítja a képeket, amelyeken Steve Jobs egész laza módon iPad-del. Amúgy a neve nem valami fantáziadús. De nem érdekel. Mennyibe fog kerülni? 4  db iPhone-ír adják? 2-300 ezer forintra saccolom. Így is híres vagyok arról, hogy iPod-buzi vagyok (legalább is szeretem, igaz, most 3. generációs nanóm van, és nem 5G-s... de anyámnak igen >:D).

ui: köszönet Sokkosnak, hogy ilyen hamar rámciripelt... :D

Szólj hozzá!

Címkék: hír kocka

A bejegyzés trackback címe:

https://musix.blog.hu/api/trackback/id/tr671707474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása